Upgraded from Lite to Full - now no clicks

Questions, tips and ideas related to marketing, SEO and Google.
Post Reply
winkleink
Experience Level 2
Experience Level 2
Posts: 77
Joined: Mon Aug 16, 2010 1:36 pm

Upgraded from Lite to Full - now no clicks

Post by winkleink » Mon Jul 23, 2012 1:24 am

I upgraded from Lite to Full AOM and since the upgrade I have received no clicks in Amazon.
My sites do have low traffics but in June I was consistently getting a few clicks a day with sales.

Is this normal, or is there something I'm missing?

One of my sites is http://uk.energysavingonline.com, others are in my Signature
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

User avatar
littletoons
Experience Level 10
Experience Level 10
Posts: 1208
Joined: Mon Oct 01, 2007 9:53 am
Location: Atlanta, Georgia USA
Contact:

Re: Upgraded from Lite to Full - now no clicks

Post by littletoons » Wed Aug 01, 2012 10:16 am

I'm not showing any backlinks for this site. Also you have misspellings on your checkout page fyi.
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

winkleink
Experience Level 2
Experience Level 2
Posts: 77
Joined: Mon Aug 16, 2010 1:36 pm

Re: Upgraded from Lite to Full - now no clicks

Post by winkleink » Wed Aug 01, 2012 1:07 pm

Thanks for the pointer on the misspelling.
I'm working on the back links.
Strangely I was getting a regular trickle of visitors even without the backlinks.

Again, thanks for helping.

Albert.
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests