my website not working after install asociate o matic Lite,

Did you find a bug? Post the details so we can squash it.
Post Reply
ashrafonline
Posts: 5
Joined: Tue Apr 02, 2013 10:23 am

my website not working after install asociate o matic Lite,

Post by ashrafonline » Tue Apr 02, 2013 10:27 am

Im new to associate-o-matic , just downloaded associate-o-matic Lite and installed on my hostgator account... done all the instruction as given..
While i try to access my admin panel, im getting error
"AOM directory Missing "

What is that ? how can i find the missing file ?
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

mcarp555
Admin
Admin
Posts: 4088
Joined: Thu Sep 14, 2006 5:19 pm
Location: United Kingdom
Contact:

Re: my website not working after install asociate o matic Li

Post by mcarp555 » Tue Apr 02, 2013 11:05 am

When you uploaded, did you have this:

aom (directory folder)
ioncube (directory folder)
admin.php (file)
LICENCE_LITE.txt (file)
shop.php (file)

or just a long list of files?
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

ashrafonline
Posts: 5
Joined: Tue Apr 02, 2013 10:23 am

Re: my website not working after install asociate o matic Li

Post by ashrafonline » Tue Apr 02, 2013 11:24 pm

under public html , i uploaded admin.php (file) ,shop.php (file) and the long list inside the aom (directory folder) .
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

mcarp555
Admin
Admin
Posts: 4088
Joined: Thu Sep 14, 2006 5:19 pm
Location: United Kingdom
Contact:

Re: my website not working after install asociate o matic Li

Post by mcarp555 » Wed Apr 03, 2013 12:10 am

You need to upload the actual aom folder, with all its contents. This will include multiple subfolders (and sub-subfolders), etc. That aom folder is the one that the error message is telling you is missing.

This is not something you can do with the file upload method from your HostGator cPanel; you would need an FTP program like Filezilla, which can upload whole folders in a single go.
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

ashrafonline
Posts: 5
Joined: Tue Apr 02, 2013 10:23 am

Re: my website not working after install asociate o matic Li

Post by ashrafonline » Wed Apr 03, 2013 1:53 am

ok. All the folder should under, Public html , right ?
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

mcarp555
Admin
Admin
Posts: 4088
Joined: Thu Sep 14, 2006 5:19 pm
Location: United Kingdom
Contact:

Re: my website not working after install asociate o matic Li

Post by mcarp555 » Wed Apr 03, 2013 2:01 am

Yes; you need to have everything as mentioned previously:
mcarp555 wrote: aom (directory folder)
ioncube (directory folder)
admin.php (file)
LICENCE_LITE.txt (file)
shop.php (file)
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

ashrafonline
Posts: 5
Joined: Tue Apr 02, 2013 10:23 am

Re: my website not working after install asociate o matic Li

Post by ashrafonline » Wed Apr 03, 2013 3:46 am

Yes, done it sucessfully.. Control panel working fine..
But my home page not working.. If i type my domain , it come like
"Index of /

LICENSE_LITE.txt
admin.php
aom/
default.html.bak
ioncube/
shop.php

Apache Server at mbee.in Port 80"

My domain is mbee.in , now what should i do for get working my home page
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

mcarp555
Admin
Admin
Posts: 4088
Joined: Thu Sep 14, 2006 5:19 pm
Location: United Kingdom
Contact:

Re: my website not working after install asociate o matic Li

Post by mcarp555 » Wed Apr 03, 2013 4:43 am

If you don't have one, create (in the public_html folder) a file named .htaccess (with the period at the beginning, just as shown).

Into this file put this command (if you already have this file, put this as the first line):

directoryindex shop.php

And you're all set.
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

fantamacer
Experience Level 1
Experience Level 1
Posts: 12
Joined: Wed Feb 25, 2015 8:29 am

Re: my website not working after install asociate o matic Lite,

Post by fantamacer » Sun Mar 15, 2015 4:37 am

Looks like the domain is already expired?
nslookup mbee.in
Server: a.resolvers.level3.net
Address: 4.2.2.1

*** a.resolvers.level3.net can't find mbee.in: Non-existent domain
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

mcarp555
Admin
Admin
Posts: 4088
Joined: Thu Sep 14, 2006 5:19 pm
Location: United Kingdom
Contact:

Re: my website not working after install asociate o matic Lite,

Post by mcarp555 » Sun Mar 15, 2015 5:43 am

Note that the original posts are nearly two years old. Could have been a test domain as well.
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests