Images of products not showing

Get answers to your installation and setup questions.
Post Reply
RichardJ
Posts: 3
Joined: Tue Mar 30, 2010 12:06 pm
Location: Scotland
Contact:

Images of products not showing

Post by RichardJ » Sat Nov 26, 2011 12:49 pm

Hi All,
I have just started to use associate-o-matic again after a year where I relied on astores. Anyway just set up a new install of 5.2 and found that there were no images being shown on the UK install - after playing around for a little time I discovered that by switching off the default Image Cloak (switched off rather than being on) the images appeared.

Just thought I would let you know
Richard

infomatique
Experience Level 1
Experience Level 1
Posts: 18
Joined: Sat Apr 19, 2008 4:58 am

Re: Images of products not showing

Post by infomatique » Thu Dec 01, 2011 4:00 pm

I had the same problems so your advice saved me a lot of time.
Thanks
RichardJ wrote:Hi All,
I have just started to use associate-o-matic again after a year where I relied on astores. Anyway just set up a new install of 5.2 and found that there were no images being shown on the UK install - after playing around for a little time I discovered that by switching off the default Image Cloak (switched off rather than being on) the images appeared.

Just thought I would let you know
Richard
Associate-O-Matic is changing. For the better. 8)

Please CLICK HERE for our important announcement.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 16 guests