Search found 1863 matches

by associate-o-matic
Fri Feb 13, 2015 8:45 am
Forum: Announcements
Topic: Exciting AOM News!!
Replies: 0
Views: 19273

Exciting AOM News!!

Mike (mcarp555) and I are announcing the start of a new jointly-owned company, known as AOM, Inc. to oversee all aspects of the software, including development, sales and customer support. This will mean the following immediate changes: - A new, improved online Support ticket system, which will be a...
by associate-o-matic
Fri Feb 13, 2015 8:42 am
Forum: Announcements
Topic: Exciting AOM News!!
Replies: 0
Views: 19119

Exciting AOM News!!

Mike (mcarp555) and I are announcing the start of a new jointly-owned company, known as AOM, Inc. to oversee all aspects of the software, including development, sales and customer support. This will mean the following immediate changes: - A new, improved online Support ticket system, which will be a...
by associate-o-matic
Tue Jul 29, 2014 5:26 am
Forum: Announcements
Topic: Associate-O-Matic v5.6.0 released
Replies: 0
Views: 19411

Associate-O-Matic v5.6.0 released

We are pleased to announce the release of Associate-O-Matic v5.6.0. Several new categories have been added across the various Amazon locales. Get the highlights on the latest features and bug fixes: http://www.associate-o-matic.com/blog.html#560 Download the new version today: https://www.associate-...
by associate-o-matic
Tue Nov 26, 2013 8:22 pm
Forum: Announcements
Topic: Associate-O-Matic v5.5.0 released
Replies: 0
Views: 9132

Associate-O-Matic v5.5.0 released

We are pleased to announce the release of Associate-O-Matic v5.5.0. Get the highlights on the latest features and bug fixes: http://www.associate-o-matic.com/blog.html#550 Download the new version today: https://www.associate-o-matic.com/users/login.php Thank you for your continued support! Justin M...
by associate-o-matic
Thu Nov 21, 2013 5:44 am
Forum: Bug Reports
Topic: Missing Amazon logo in Merchant setting
Replies: 1
Views: 5416

Re: Missing Amazon logo in Merchant setting

Good catch. We're adding them to the soon-to-come v5.5.0.

Thanks!
by associate-o-matic
Tue Nov 12, 2013 6:16 am
Forum: Technical Support
Topic: Added Subcategory Descriptions are not displaying
Replies: 9
Views: 4934

Re: Added Subcategory Descriptions are not displaying

Sorry for the delay. We've confirmed the problem when a subcategory is set to Blended. Coincidentally, the same problem occurred with a Category (blended). It has been fixed in the upcoming v5.5.0. Thanks
by associate-o-matic
Tue Oct 29, 2013 10:08 am
Forum: Bug Reports
Topic: Only need password of 8 characters
Replies: 2
Views: 5833

Re: Only need password of 8 characters

Very strange. What kind of server are you on?
by associate-o-matic
Tue Apr 30, 2013 8:23 pm
Forum: Announcements
Topic: Associate-O-Matic v5.4.1 released
Replies: 0
Views: 8063

Associate-O-Matic v5.4.1 released

We are pleased to announce the release of Associate-O-Matic v5.4.1. Get the highlights on the latest features and bug fixes: http://www.associate-o-matic.com/blog.html#541 Download the new version today: https://www.associate-o-matic.com/users/login.php Thank you for your continued support! Justin M...
by associate-o-matic
Fri Apr 19, 2013 8:28 am
Forum: Technical Support
Topic: rss error after upgrade to 540
Replies: 19
Views: 8438

Re: rss error after upgrade to 540

zuuzlo - yes that is the problem. On some servers the PHP sort tags <? work and on others they do not. So on certain servers it was interpreting the xml open/close as PHP open/close and bombing. We'll wrap this fix in to the final v4.5.1 and release it tomorrow most likely. Thank you all for your he...
by associate-o-matic
Thu Apr 18, 2013 10:16 am
Forum: Technical Support
Topic: rss error after upgrade to 540
Replies: 19
Views: 8438

Re: rss error after upgrade to 540

Yeah - what I'm looking for is the raw HTTP error log message when it occurs. Do you or your web host have access to these logs?
by associate-o-matic
Wed Apr 17, 2013 6:47 am
Forum: Technical Support
Topic: rss error after upgrade to 540
Replies: 19
Views: 8438

Re: rss error after upgrade to 540

Also, if you turn off ModRewrite, does the RRS still error?
by associate-o-matic
Wed Apr 17, 2013 6:46 am
Forum: Technical Support
Topic: rss error after upgrade to 540
Replies: 19
Views: 8438

Re: rss error after upgrade to 540

We updated the SEO ModRewrite rulesets just this morning.

Can you make sure you are using the latest rules and let us know if the problem persists?

http://www.associate-o-matic.com/docs/doc_cp_seo.html
by associate-o-matic
Wed Apr 17, 2013 6:07 am
Forum: Technical Support
Topic: rss error after upgrade to 540
Replies: 19
Views: 8438

Re: rss error after upgrade to 540

Strangely I cannot reproduce the error. What do your HTTP and PHP error logs show when this happens?

Thanks
by associate-o-matic
Wed Apr 17, 2013 5:50 am
Forum: Wishlist
Topic: Category ID & SubCategory ID accept Hyphen & Underscore
Replies: 8
Views: 10979

Re: Category ID & SubCategory ID accept Hyphen & Underscore

We have updated the mod_rewrite rules to allow for the hyphen (if the url separator is underscore) and underscore (if the url separator is hyphen). The updated rule sets are towards the bottom of this page: http://www.associate-o-matic.com/docs/doc_cp_seo.html Please confirm that things are working ...
by associate-o-matic
Mon Apr 01, 2013 10:12 am
Forum: Bug Reports
Topic: Add to Cart Buttons/All Products Search
Replies: 4
Views: 7186

Re: Add to Cart Buttons/All Products Search

We'll see what's going on and wrap a fix into v5.4.1.

Thanks